2111167496 Ανθέων 68, Χαϊδάρι asnikites@yahoo.com
hero image

 

 
FUNCTIONAL TRAINING
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ" | Χαϊδάρι Αττική
 

Λειτουργική προπόνηση ή το γνωστό σε όλους μας functional training. Η λειτουργική προπόνηση αντλεί στοιχεία από την καθημερινότητά μας και τα ενσωματώνει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη καθώς και ασκήσεις συντονισμού, ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας. 

Χρησιμοποιώντας ασκήσεις, οι οποίες εστιάζουν σε μια πολύ πιο πρακτική προπόνηση για όλο το σώμα, η λειτουργική προπόνηση γυμνάζει το σώμα σας, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προσομοιώνει κινήσεις που κάνετε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να απομονώνει μυϊκές ομάδες.

Με έμφαση στη δύναμη, την αναπνοή και την ευελιξία, τα οφέλη του functional training , καθιστούν το συγκεκριμένο είδος προπόνησης, πολύ πιο αποδοτικό από άλλες προπονήσεις, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο στοχεύει να γυμνάσει το σώμα σας.

Ενσωματώνοντας τις καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής και λαμβάνοντας υπόψη τους νόμους της φυσικής που εφαρμόζονται στις καθημερινές κινήσεις του σώματος, η λειτουργική γυμναστική, στοχεύει στην ενίσχυση της υγείας και της γενικής ευημερίας σας.

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα και τα προγράμματά μας.